Projekti

Domov  »  Projekti
kitajska_restavracija-peking_duck-2

Kitajska restavracija Peking Duck

Grosuplje
2022

Legendarna kitajska restavracija Peking Duck iz Grosuplja nam je zaupala izdelavo točilnega pulta. Vsi materiali so izdelani iz inox nerjavečega jekla, kar nudi vrhunsko kvaliteto, dolgo življenjsko dobo in brezčasen dizajn.

makalonca

Makalonca, bar & burger

Ljubljana
2015

Legendarno zbirališče ob Ljubljanici, ki je del Plečnikove kulturne dediščine, je ponovno zaživelo. Za gostišče smo izdelali točilni pult in mini kuhinjo. Vsi izdelki so iz nerjavečega jekla in zato brezčasni.

hit perla

Hit Perla

Nova Gorica
2015

Sky Beach, sončna terasa v novogoriškem igralniško-zabaviščnem centru Perla ponuja svojim gostom popolno udobje. Točilni pulti nepravilnih oblik iz inoxa, so idealna dopolnitev opreme, ki je skladna s sodobnimi smernicami za velnes. Projekt je bil izveden v sodelovanju s podjetjem ISO d.o.o.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Delfin hotel Zdus

Izola
2015

Izola je staro ribiško mesto z bogato zgodovino, tam stoji Hotel Delfin. Za hotel smo izdelali točilne in samopostrežne pulte iz kvalitetenega nerjavečega jekla. Uporabljen material se enostavno čisti in je higiensko neoporečen pri stiku s hrano. Projekt je bil izveden v sodelovanju s podjetjem ISO d.o.o.

ta bar

Ta bar

V starem mestnem jedru prestolnice, se nahaja klasična restavracija, ki je nastala po konceptu španskega tapasa. Chef restavracije v njej ustvarja vrhunske jedi, vedno le iz svežih lokalnih sestavin. Delo v restavraciji poteka v dobrem vzdušju, saj smo v njej postavili kuhinjo, pomivalnico in točilni pult iz neuničljivega inoksa. Vrhunska kvaliteta je zagotovljena.

kavarna mango

Kavarna Mango Ljubljana

Za kavarno mango smo izdelali točilne pulte in mini kuhinjo za pripravo hrane.

pivnica sahara

Pivnica Sahara Domžale

V neposrednem centru Domžal smo opremili Pivnico Sahara. Izdelali smo hlajene točilne pulte.

karaka bar rinox

Karaka kava bar

Ljubljana
2015

Daleč naokoli znani ljubljanski bar Karaka za Bežigradom, je znan po odličnem sladoledu. Za bar smo izdelali kvalitetne pulte za pripravo sladoleda iz nerjavečega jekla. Sladoled je v Karaki sedaj še slajši.

no-image-placeholder

Okrepčevalnica Kongo

Ljubljana
2015

Blizu Ljubljane pa vendar oddaljeno od mestnega vrveža, je s prenovo okrepčevalnice Kongo v Savljah zaživela ponduba jedi iz leskovačkega žara. Za njih smo izdelali tople mize in hlajen pult, ki zagotavlja kvalitetno izdajo pripravljene hrane.

bar pr martinet

Bar pr'martinet

Luče pri Grosupljem
2014

Najlepši skedenj na Slovenskem? Zagotovo pa najbolj topel! Koncept, ki je ohranil dedkovo, Martinovo, dediščino in ji dodal še sodobno estetiko. Sodobna profesionalna kuhinja je izdelana iz trpežnega nerjavečega jekla, ohranitev dedkove dediščine je zagotovljena.

Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vidi več.